Jihad Fisabilillah..!!

Saturday, 26 March 2011

Coretan Last Bulan Mac...

Ni mungkin post last untuk bulan 3 sebab ana sibuk lepas ni...es0k,pagi2 insyaAllah ana akan bertolak ke SMA(A)SZA...why???Alhamdulillah,ana dah dapat peluang untuk sambung STAM...act, ana dah dapat tawaran masa dekat PLKN lagi [Merang Suria Holiday Camp, Kump 1, Siri 8]...tapi ana tangguh dulu STAM untuk teruskan perjuangan di PLKN...kakak dan umi ana yang tolong buat surat penangguhan [thanks umi & Along]...dan Alhamdulillah 2,3 hari yang lepas, dapat panggilan dari pihak SMA(A)SZA suruh datang daftar...=]...dalam masa 2,3 hari yang ada ni jugak kakak ana siapkan baju sekolah [thanks kakcik]...es0k ana akan rasmi baju tersebut...macam2 perasaan jugak timbul...takut,exited,gembira dan sewaktu dengannya...pelajar lain mungkin dah banyak belajar sebab ana dah ketinggalan, lebih kurang 1 bulan lebih...tapi, insyaAllah ana akan cuba kejar & cover balik...s0,barang2 semua dah settle cuma tinggal buku2 je sikit lagi...untuk sahabat2 ana yang dah banyak bagi sokongan, tak kira sama ada melalui ncet, fb atau datang rumah, terima kasih banyak2...ana bersyukur dapat sahabat macam korang, insyaAllah korang selalu dalam doa ana...=]...Mungkin sampai di sini sahaja coretan last bulan 3...semoga bertemu di bulan 4 pula,biiznillah...Wallahu'alam

2 comments:

  1. salam, rindunye ana!
    do u'r best kt smasza ye. sy sentiasa doakn ana kusayang.

    ReplyDelete
  2. syukran kimah.. :)
    uhibbuki mithla ma anti ya ukhti..

    ReplyDelete